Hei,


Olen perheen äiti, vaimo ja Aloe vera tuotteiden käyttäjä Tampereelta.


Oman ja perheen hyvinvoinnin kautta löysin Foreverin liiketoiminnan sekä mahtavat tuotteet 2011 loppuvuodesta. Aloe vera muutti silloin meille, pysyvästi.

Tarjoan kaikille samaa mahdollisuutta voida hyvin, ansaita ja astua maailmaan, jossa on miljoonia samankaltaisia ihmisiä globaalisti tekemässä liiketoimintaa hyvinvoinnin merkeissä.


Haluatko määrittää oman työaikasi, ansainta tasosi ? 


Yritystoiminta on meidän koko perheellemme tuttua, miehelläni on huoltoasema toimintaa Pirkkalassa, Pirkanmaan parasta palvelua! Voidaan treffata vaikka kahvin merkeissä siellä! http://teboilpirkkala.fi

Asiakaspalvelu työssä korostuu hyvät ihmissuhdetaidot ja nehän karttuvat jo itsestään Forever matkan varrella, vieläkin enemmän kun itsekkään uskalsin odottaa.


Henkilökohtainen kehitys, rehellisyys ja luottamus ovat tärkeitä avainsanoja, joiden avulla pääsee niin pitkälle, kuin vain itse päättää haluta. Forever on matka, jonka varrella alkaa elämään tipahdella kaikkea mukavaa, kun vain on halukas ottamaan vastaan.  


FOREVER on mahdollistanut minulle paljon. Voisikohan sinunkin arkesi muuttua vieläkin parempaan, kun saisit työskennellä iloisten, positiivisten ihmisen kanssa sekä käyttäisit Aloe vera tuotteita.


 
 

Soita tai laita wa-viestiä

 Miia 0400 722 332 


Senior Manager, Key Scandinavia member